15/09/2017 FIFE & DRUM FESTIVAL 2017


VRIJDAG 15/09/2017:

 

Trommelfluit bestaat intussen dus 30 jaar !

 

Van 15 tot 17 september 2017 organiseert Trommelfluit in Gent, Ieper en Brussel het ‘WORLD FIFE & DRUM FESTIVAL 2017’. Daarbij ontvangt Trommelfluit een schare aan fijfer- en drumbands uit Amerika, Frankrijk, Italië en Zwitserland.

 

Ook in het verleden werd Trommelfluit bij herhaling uitgenodigd naar Internationale fijfer- en drumsamenkomsten in Ivrea (Italië), Sint Tropez, Bordeaux (Frankrijk) en in 2015 nog op het World Fife and Drum Friendship Festival in Macedon, Amerika.

 

De organisatie van dit treffen vraagt natuurlijk de nodige financiële input. Dus besloot de organisatie van Trommelfluit om naast de gebruikelijke kanalen ‘fundraising’ en sponsoring gewoon te doen waar ze goed in is: muziek spelen.

 

Trommelfluit richtte een balorkest op met de welluidende naam ‘Aghoea! ‘, waarbij de organisator getrakteerd wordt op een avondvullend en gevarieerd baloptreden, u gebracht door een selectie van de muzikanten van Trommelfluit, die al veel jaren hun sporen verdienden bij groepen zoals het Brabants Volksorkest, De Garre (van Kornee), Follia!, Kadril, lakkebusse,

Queens of Baba, Surpluz, ’t Kliekske, Twalseree, Wör e.a. 

 

In Brussel komt de Fife & Drums Festival naar La Tentation op vrijdag 15 september!


Programme / Programma:

 

20:00 Ouverture / Opening

21:00 Concert

 

GRATUIT/GRATIS

 

FACEBOOK